Beweeg- en leefstijlcoaching

Speciale programma’s voor zowel individuen als groepen, verwezen door bedrijven, UWV of gemeenten. Op individuele basis worden mensen begeleid, om gezondheidsdoelen te kunnen bereiken. De mogelijkheid bestaat ook om groepen te begeleiden. Afhankelijk van de mogelijkheden van de deelnemers wordt gebruik gemaakt van E-coaching. Programma’s richten zich in eerste instantie op de verbetering van kwaliteit van leven en geluk van mensen.

Inhoud

1. Intakegesprek
2. Maatwerk begeleiding op fysiek, mentaal en voedingsgebied
3. Gebuik makend van gesprekstechniek Motivational Interviewing
4. Eindtest om behaalde resultaten te evalueren
5. Eindverslag naar opdrachtgever

De groeps- en individuele programma’s worden uitgevoerd sinds 2006. De programma’s zijn onder andere uitgevoerd samen met Bounce Centra voor Werk en Psyche in Den Bosch, UdenĀ en Mill, met IBN in Uden, Oss, Veghel en Cuijk, met de Atlant Groep in Helmond, Gemert-Bakel, Venlo en Kerkrade.

In de programma’s wordt gestreefd naar regionale samenwerking met sportaanbieders (o.a. Fitland, gezondheidscentra en fysiotherapeuten) en opleidingen (o.a. Fontys Hogescholen).

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Onderzoek Beweeg en Leefstijl 2010

Sinds 2012 werkt Re. Entry nauw samen met het SMA Elkerliek in het programma Gezond Gewicht Elkerliek. Meer informatie hierover vindt u in de brochure.

Gezond Gewicht Elkerliek folder 2014 A4